Sabun Susu

Sabun Susu
100% diolah dari campuran susu beras berkualiti. Berfungsi untuk mengatasi masalah kulit seperti pigmentasi, garis-garis halus atau kedutan, kesan-kesan bekas jerawat, dan menegangkan kulit muka. Hasil perubahan dapat dilihat selepas 14 hari penggunaan.

Untuk mncerahkan kulit dan kawasan-kawasan tertentu, gunakan ia sebagai sabun mandi dan gosokkan ditempat yang diperlukan untuk pencerahan lebih. Sesuai untuk wanita dan lelaki.

Kesan dari penggunaan

• Tiada pengupasan hanya debu hakisan yang kelihatan untuk membantu pencerahan kulit serta menghilangkan kotoran lama yang terdapat dikawasan yang tidak disenangi.
• Tiada kesan sampingan dan selamat digunakan

Harga: RM 15.00

Testimoni dari pengguna Sabun Susu

Testimoni Ariel Sabun SusuAriel: "Sabun kedua yang saya gunakan dari keluaran syarikat yang sama dan ia menambah keyakinan saya dalam menggunakan produk ini kerana kejayaan saya mengatasi masalah jerawat saya dengan produk pertamanya membuat saya tertarik untuk mencuba produknya yang kedua. Memang hebat kesan kulit muka yang pulih dari jerawat seperti bintik-bintik hitam terus hilang dengan bantuan produk kedua ini. Kulit muka saya bersih, cerah dan saya ingin sekali mngucapkan ribuan terima kasih kepada uniquepatra body care. Ingin saya nyatakan produk uniquepatra memang betul-betul unik kerana dengan hanya RM 7.00 masalah jerawat saya dapat diatasi dan kulit muka saya cerah hanya kerana RM 15.00 sahaja. Yakini dan sertai saya terus menggunakan produk uniquepatra dan hasilnya anda pasti tidak akan kecewa."

Testimoni Aspalisa Sabun SusuAspalisa Ahmad (Executive L'Oréal): "3 tahun mnghadapi masalah jerawat tanpa henti dan kesan jerawat yang mencomotkan wajah saya. Telah bermacam produk yang saya gunakan tidak berhasil sehingga saya dicadangkan oleh mak cik saya untuk mencuba produk sabun susu. Dan hasilnya kulit muka saya licin, bersih dan seluruh badan saya cerah kerana saya berkulit hitam manis dan saya gunakan sabun tersebut sebagai sabun mandian harian. Terima kasih Unique Patra."

Mazlina Misdar (Executive KUB): "Mencuba kerana inginkan kulit yang lebih cerah halus dan menarik. Masalah jerawat yang kadang-kadang timbul dimuka dan merunsingkan mata saya juga turut dapat diatasi. Kini hanya sabun susu Uniquepatra sahaja yang saya yakini. Murah dan menjimatkan. Bagi saya duit dan harga produk bukan ukuran, tetapi kualiti dan keberkesanannya yang penting."

Peluang Perniagaan   Hubungi
© 2018 UniquePatra.com