Sabun Seraiwangi

Sabun Seraiwangi
Sabun Lemongrass - Diperbuat dari gabungan seraiwangi dan lidah buaya (aloe vera) terhasil oleh teknologi moden dengan kesan yang menakjubkan.
Membantu mengatasi masalah gigitan nyamuk dan masalah kulit ringan seperti ruam-ruam kecil, gatal, jerawat dan lain-lain.
Aroma serai yang bertahan selama 3 jam selepas mandian adalah bantuan utama menghindari daripada gigitan nyamuk dan lidah buaya pula berfungsi untuk mengatasi masalah kulit.

Cara penggunaan:

• Mandi dengan menggunakan sabun mandian biasa.
• Sapu atau oleskan ke bahagian badan yang terbuka sekiranya anda ingin mengatasi masalah gigitan nyamuk ketika berada disatu-satu tempat yang banyak nyamuk.
• Untuk mengatasi masalah jerawat, basuhkan muka dengan menggunakan sabun yang sama dan gunakan seketul lagi untuk sabun khas sebagai rawatan. Oleskan ke muka atau tempat bermasalah dan biarkan ianya kering.
• Biarkan 10-15 minit kemudian bilas.
• Untuk mngatasi masalah bau badan, oleskan ke tempat yang banyak peluh seperti dibawah ketiak dan biarkan selama beberapa minit. Ulangi beberapa kali dalam sehari. sabun

Harga: RM 7.00

Testimoni dari pengguna Sabun Lemongrass

Testimoni Ariel Sabun SeraiwangiAriel: "Saya telah menggunakan 2 jenis sabun yang bermula dengan sabun lemongrass seraiwangi + aloe vera untuk mengatasi masalah jerawat saya yang teruk kerana masalah resdung. Selepas 3 minggu penggunaan sabun lemongrass tersebut, kulit muka saya yang dulu kelihatan hodoh kemerahan, bengkak, dan luka kerana masalah jerawat tersebut memberikan kejutan tanpa saya boleh percayai kerana kulit muka saya pulih setelah sekian lama saya mencuba bermacam-macam produk yang mahal dan berjenama tanpa pernah mendapatkan hasilnya. Alhamdulilah saya kini tak perlu risau atau rasa malu lagi untuk berhadapan dengan kawan-kawan."

Peluang Perniagaan   Hubungi
© 2018 UniquePatra.com