Sabun Gaharu - Shamiera Aura

Sabun Gaharu - Shamiera Aura
Apakah itu gaharu atau gelaran dunia "WOOD OF THE GOOD" antara minyak yang termahal. Sejenis bahan dari pokok karas yang mengalami masalah atau tekanan akibat jangkitan kerosakan fizikal atau mengalami masalah untuk pertumbuhan secara semulajadi, yang diekstrak dan mengeluarkan aroma wangian tersendiri yang begitu unik.

Untuk mncerahkan kulit dan kawasan-kawasan tertentu, gunakan ia sebagai sabun mandi dan gosokkan ditempat yang diperlukan untuk pencerahan lebih. Sesuai untuk wanita dan lelaki.

Shamiera Aura

Diekstrak daripada kayu gaharu yang terpilih dan berkualiti tinggi, membantu mengatasi masalah bau badan dan menaikkan aura pemakai dengan aroma semulajadinya dengan memberikan ketenangan minda dan kesegaran tubuh kepada pengguna. Dalam kajian pengkaji dari Nuklear Malaysia (MINT), perubatan tradisional produk-produk dari gaharu juga terutama hasil dari minyak gaharu berfungsi mengatasi masalah sakit sendi serta keletihan dan lemah sendi.

Hasil Kajian

Hasil kajian dari Forest Biotechnology Division, Forest Reaseach Institute Malysia (FRIM), Institute of Natural Medicine, University of Toyama Jepun dan National University Ho Chi Minh City Vietnam mengesahkan kayu gaharu yang mengandungi Sesquiterpene tersangat.

Kelebihan sabun Shamiera Aura

• Membantu melancarkan perjalanan darah.
• Memberikan ketenangan minda secara semulajadi.
• Mengekalkan kelembapan kulit.
• Mengharumkan badan.
• Membantu mengatasi masalah jerawat.
• Mengatasi masalah bau badan.

Harga: RM 15.00

Peluang Perniagaan   Hubungi
© 2018 UniquePatra.com